Algemene voorwaarden

Betaling

Vooruitbetaling op ABN-AMRO bankrekening nummer NL78 ABNA 0614 8783 73 (onder vermelding van vooraf door Oud-Thentiek Holland verstrekt factuurnummer).

Na ontvangst betaling wordt de bestelling binnen enkele werkdagen verzonden.

Soms komt het voor dat wij op basis van vertrouwen leveren, voordat de betaling is bijgeschreven. Mocht er daarna zonder opgave van reden geen betaling binnen zijn op de gestelde termijn, dan geven we de onbetaalde factuur na 7 dagen uit handen aan incassobureau Bill Incasso B.V te Bergen op Zoom. Alle hieruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de wanbetaler. Als een klant ons vertrouwen in betaling beschaamd, vervalt elke vorm van garantie en kunnen er geen nabestellingen worden gedaan. Oud-Thentiek Holland heeft het recht op internet melding te maken van wanbetaling om andere natuurlijke en rechtspersonen te waarschuwen om zaken te doen met de wanbetaler.

Alle geleverde producten blijven eigendom van Oud-Thentiek Holland tot het volledige orderbedrag is voldaan. 

Garantie

Op al het schakelmateriaal dat we verkopen geven we 7 jaar garantie op technische mankementen. Ontstane breuk in de bakeliet of porselein behuizing vallen hier buiten. Op koodraadlampen geven 6 maanden garantie. Voor ledlampen geldt een garantietermijn van 1 jaar.

Manco

Mocht er tijdens transport onverhoopt schade zijn ontstaan aan de bestelling, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via een e-mail met een korte beschrijving en een foto.

Retourneren

Ongebruikte artikelen kunnen tot 500 dagen geruild of geretourneerd worden. De kosten van retour zenden zijn voor u rekening. Artikelen worden alleen teruggenomen in de orginele verpakking en als deze nog in absolute nieuw staat zijn.