Koppelstuk

Bochtstukje metaal 16 mm
Bochtstukje met inspectieluikje, voor klassieke metalen installatiebuis zoals voornamelijk aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast.
€39,90
T-stukje metaal 16 mm
T-stukje met inspectieluikje, voor klassieke metalen installatiebuis zoals voornamelijk aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast.
€39,90
Sok metaal zwart (2 stuks)
Voordeelpak van 2 sokken voor klassieke metalen installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€9,90
Sok metaal 16 mm (4 stuks)
Voordeelpak van 4 sokken voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze sokken hebben een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€24,90
Sok metaal zwart (4 stuks)
Voordeelpak van 4 sokken voor klassieke metalen installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€15,90
Sok metaal 16 mm
Sok voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€6,90
Sok metaal 16 mm (2 stuks)
Voordeelpak van 2 sokken voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze sokken hebben een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€12,90