Koppelstuk

Sok metaal zwart
Sok voor klassieke metalen installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€4,50
Bochtstukje metaal roestkleur
Bochtstukje met inspectieluikje, voor klassieke metalen installatiebuis zoals voornamelijk aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast.
€39,90
T-stukje metaal roestkleur
T-stukje met inspectieluikje, voor klassieke metalen installatiebuis zoals voornamelijk aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast.
€39,90
Sok metaal roestkleur 2 stuks
Voordeelpak van 2 sokken voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze sokken hebben een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€14,00
Sok metaal roestkleur 4 stuks
Voordeelpak van 4 sokken voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze sokken hebben een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€27,50
Sok metaal zwart 2 stuks
Voordeelpak van 2 sokken voor klassieke metalen installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€8,00
Sok metaal roestkleur
Sok voor klassieke metalen installatiebuis, zoals aan het begin van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€7,50
Sok staal verzinkt
Sok voor klassieke metalen verzinkte installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok is geschikt voor toepassing buiten.
€4,50
Sok metaal zwart 4 stuks
Voordeelpak van 4 sokken voor klassieke metalen installatiebuis zoals tot de jaren 60 van de vorige eeuw werd toegepast. Deze metalen sok heeft een zeer hoge druksterkte en extreme temperatuurbestendigheid.
€14,50